El Manlleu femení guanya el Bigues però pateix fins al final (3-2)

Amb el 3 a 1 el Manlleu va respirar però les vallesanes van posar emoció al partit fins al final. Les manlleuenques han guanyat els dos partits disputats

El Bigues ja avisava en la primera jugada. Just després de treure de mitja pista, Marta Borràs, la jugadora més activa ofensivament parlant de les vallesanes, disparava un xut exterior creuat. Qui aconseguia marcar, però, era Sílvia Jurado per al Manlleu. L’alegria durava poc. Borràs ho tornava a provar des de l’altre vèrtex de l’àrea i aconseguia superar Ester Tosar. Gemma Solé era objecte de penal i ella mateixa assumia la responsabilitat de llançar-lo. Xut sec imparable per a la portera visitant. Abans del descans qui ho provava però sense encert era Maria Pujadas. El Manlleu anava cap als vestidors amb un avantatge petit, 2 a 1.

A la segona part, Elisabet Gurri avançava tota sola des de la seva pista per acabar transformant el 3 a 1. El partit es posava de cara pel Manlleu però encara faltaven minuts per disputar. Falta directa a favor de les vallesanes. Marta Borràs encarava a Ester Tosar i el teva meva queia de la banda del Bigues. El 3 a 2 posava emoció al partit i el Manlleu es llançava a l’atac. I en aquest cas els pals s’aliaven amb la portera visitant. Laura Barcons, tocada d’un canell i jugant menys minuts dels que voldria Arnau Casanovas, disposava d’una falta directa, però la bola acabava un altre cop al ferro. A l’últim minut, Txiqui Carmona jugava amb cinc jugadores de pista però la superioritat no li va servir per igualar el marcador.

Al final, el Manlleu posava tres punts més al sarró i ja en suma sis després de les dues primeres jornades amb set gols a favor i quatre en contra i està empatat al liderat.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?