El Manlleu s’imposa a Vila-sana

Les de Jordi Boada es van mostrar molt sòlides davant un bon rival i van sumar la victòria

09/10/2019

Des que va arribar a l’OK Lliga femenina el Vila-sana s’ha anat guanyant el respecte dels seus rivals, especialment a casa, a base d’intensitat. Per això, acostuma a ser una pista complicada de visitar i els equips la tenen marcada al calendari. És el cas del Manlleu Magic Studio, que al llarg de la setmana passada va treballar sobretot l’aspecte defensiu per frenar les locals i aquesta feina va donar els seus fruits.

Les manlleuenques van fer un gran inici de partit dissabte al vespre i en els primers 10 minuts van tenir quatre o cinc ocasions molt clares. En una d’aquestes Maria Díez va estrenar el marcador. La sensació de domini del Manlleu era clara i poc després Anna Casarramona va poder fer el segon del conjunt de Jordi Boada. A partir d’aquí, l’enfrontament es va anar igualant per la lluita constant de les lleidatanes, però la bona feina del Manlleu en defensa les va poder aturar. Just abans del descans Nara López feia el tercer després d’una bona combinació de l’equip i donava tranquil·litat a l’equip.

Una segona part de total control manlleuenc va permetre gestionar l’electrònic. Ona Castellví va fer el 0 a 4 i les groc-i-vermelles podrien haver ampliat encara més el marcador però va faltar encert. Al tram final, les locals van fer el gol de l’honor de l’estic de Maria Porta però ràpidament Díez va situar l’1 a 5 que ja seria definitiu.

En aquesta enquesta han votat 368 persones.