Esports

El Manlleu torna amb una golejada davant l’Igualada (6-0)

El Martinelia CP Manlleu és molt superior a l’Igualada, a qui domina i marca sis gols

19/12/2023

Feia un mes que no hi havia OK Lliga femenina i el Martinelia CP Manlleu va tornar a la competició amb una golejada davant l’Igualada Femení per 6 a 0. Tot i que l’activitat no s’havia aturat amb la Lliga Catalana, el retorn a la competició va ser plàcid per al Manlleu. La constància i treball de les jugadores de Jordi Boada van tenir els seus resultats davant un Igualada Femení que va fer poca oposició a les manlleuenques, que haurien pogut acabar amb un resultat encara més ampli si el col·legiat no hagués anul· lat dos gols i també per la manca d’encert en els llançaments de faltes directes. El primer gol del partit va ser de Marlena Rubio en una gran jugada d’Ona Castellví.

Al quart d’hora de joc Nara López va veure com l’àrbitre li anul·lava un gol, i tres minuts després Joana Comas no encertava en el llançament d’una falta directa. A sis minuts per al descans Nara López va fer el segon i la mateixa jugadora va tenir el tercer a tocar però la portera visitant va evitar el gol. D’aquesta manera es va arribar al descans amb el 2 a 0. Si l’Igualada va tenir poques opcions a la primera part, encara en va tenir menys a la segona, clarament dominada pel conjunt local. Amb un Manlleu bolcat en atac, el tercer gol no va tardar a arribar. Marlena Rubio va fer un primer avís, però qui va marcar va ser Joana Comas. La insistència de les manlleuenques en atac veien el seu fruit amb un altre gol de Comas, aquest a través d’un contraatac col·lectiu molt ben trenat. L’osonenca Sílvia Jurado i Bricolle van provar sort en atac per a un Igualada que pràcticament no va crear perill a la porteria local defensada per Abril Alonso.

Nara López posava el 5 a 0 en finalitzar a la perfecció una jugada col·lectiva. Garciolo, en canvi, no podia superar una Navarrete que va veure com Nara López tornava a disposar d’una falta directa, però com a la primera part el Manlleu no va estar encertat de bola aturada. El Manlleu va reclamar un nou gol fantasma quan faltaven poc menys de 10 minuts per al final, i amb el partit dat i beneït Nara López marcava el seu triplet personal i el sisè gol del seu equip en una jugada personal. Amb el 6 a 0 en contra, l’Igualada Femení, ja en el darrer minut, va disposar de dues accions. La primera, de jugada amb una acció de Balcells que Alonso va aturar i la segona, una falta directa de Crespo que tampoc va servir per marcar. El Manlleu suma 17 punts i és cinquè. Dimecres a les 9 del vespre jugarà contra el Sant Cugat a domicili.

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 500 persones.