El Martinelia Manlleu reacciona tard i cau a Cerdanyola (3-2)

Va tenir ocasions per empatar, però es va consumar el debut a la Lliga amb derrota

El Martinelia Manlleu no va tenir un bon debut a la Lliga. Dissabte al vespre va caure a la pista del Cerdanyola CH Maheco per 3 a 2. Els manlleuencs van reaccionar tard i els va faltar encert. Tot i tenir temps i ocasions per empatar, es van quedar amb la mel als llavis.

El partit va començar amb un Manlleu molt ofensiu i amb una primera clara ocasió de Biel Humà amb un llançament de falta directa. El Cerdanyola, al minut 11, va ser qui va obrir el marcador en una gran jugada col·lectiva i amb un xut exterior de Coy que va superar Panella. A la primera part, tot i els intents d’un equip i l’altre, no hi va haver més gols.

A la segona part, el Manlleu va sortir disposat a capgirar el partit. Després d’uns minuts inicials sense dominador clar, els de Quim Casalí i Arnau Casanovas van aconseguir empatar després d’un penal provocat per Autet i transformat pel capità Roger Codinach. Semblava que havia de ser el gol que posaria el Manlleu dins del partit.

Però només va ser una visió. El Cerdanyola, només treure del mig del camp, va empatar. Amb el gol tan ràpid, el Manlleu va quedar tocat i el Cerdanyola ho va aprofitar per disposar de més ocasions a la porteria visitant, però tant la defensa com el porter van estar encertats. Malgrat tot, Panella no va poder evitar el gol de falta directa de Gual. Era el 3 a 1. Quedaven 8 minuts de partit i el Manlleu no havia dit la darrera paraula. A cinc minuts pel final, Marc Pujadas, en una jugada embolicada dins l’àrea del conjunt local, va tocar la bola i la va acabar introduint al fons de la porteria.

Quedava temps, però el Manlleu no va tenir les idees clares en atac: tot i els intents dels tècnics osonencs en demanar dos temps morts per esperonar els jugadors, el gol no va arribar davant un Cerdanyola molt ben plantat a la pista que va defensar amb molta intensitat el resultat i la victòria local. El Manlleu va tornar de buit de Cerdanyola.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 813 persones.