El Patí Manlleu perd la categoria

L’equip manlleuenc cau davant l’Igualada i torna a Primera Divisió estatal

28/05/2017
Manlleu

Els de Jefa Rovira han estat superiors a la primera part on, tot i començar perdent, han pogut arribar al descans amb un 2 a 1 gràcies als gols d’Aniol Mangas i Marc Prat. A la represa, però, l’Igualada ha sortit diposat a capgirar el partit i ho ha fet en 10 minuts. Encara hi havia opcions pel Manlleu que ho continuava intentant però sense encert de cara a porteria i amb precipitació pels nervis del què hi havia en joc. A cinc minuts pel final, Sergi Pla ha tranformat una falta directa per l’Igualada que suposava la sentència del partit tot i que Cesar Vives encara ha fet el 2 a 5 a l’últim minut. Al final del partit, el Manlleu ha acomiadat els jugadors Juli Anguita, que es retira, i Albert Grau i Jaume Farrés amb qui ja no compta per a la propera temporada.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 448 persones.