Esports

El Taradell goleja el cuer (8-4) i es manté segon a la taula

L’Alcorcón topa amb l’efectivitat d’un conjunt local amb un gran Sergi Pla

El CP Taradell es troba en el millor moment de la temporada. Dissabte al vespre va golejar l’Alcorcón per 8 a 4 en un partit plàcid en què els taradellencs van disfrutar davant el cuer de l’OK Lliga Sud. Els taradellencs es van avançar amb dos gols molt matiners de Sergi Pla. El primer, de pissarra en una gran triangulació entre Crespo, Benito i el mateix Pla, que davant l’Alcorcón va marcar quatre gols. El Taradell va ser molt efectiu i amb una pressió a tota la pista recuperava amb facilitat les boles evitant les accions atacants de l’Alcorcón. Tino Molera va fer el tercer aixecant la bola i fentla entrar per sobre l’espatlla del porter visitant.

El gol de penal de Carmona deixava novament l’Alcorcón dins del partit, però la resposta local va ser primer un pal i després el gol de Nil Generó a 30 segons per al descans deixant a la mitja part un 4 a 1 al marcador. A la represa va semblar que l’Alcorcón reaccionava amb un gol molt ràpid que posava el 4 a 2.

Però el Taradell estava tranquil i al minut 30 Nil Generó era objecte de penal i ell mateix llançava la pena màxima. El seu llançament va anar al pal, però el taradellenc va aprofitar el rebot per marcar i fer el 5 a 2.

El Taradell continuava sent molt superior. Font no va aprofitar una directa per marcar però sí que ho va fer el capità, Albert Benito. Un pal per a cada equip abans del 7 a 2 de Sergi Pla, un autèntic golàs des de gairebé al mig de la pista. Amb el partit a la butxaca, Jefa Rovira va donar minuts als joves del planter que normalment entrenen amb l’equip. D’aquesta manera van debutar els jugadors Gil Costa i Juli i el porter Nil Costa. Els dos gols de l’Alcorcón van ser anecdòtics, però per si de cas Sergi Pla no desaprofitava una falta directa per marcar el 8 a 4 definitiu. Amb aquest resultat el Taradell es manté segon, a quatre punts del líder, l’Alpicat.

Anireu aquest any a les manifestacions per la Diada?

En aquesta enquesta han votat 628 persones.