Esports

El Tona, eliminat de la Copa Federació

En el primer partit oficial de la temporada2024/25 ha pedut per 3 a 0 contra el Badalona

La Fundació UE Tona ha perdut per 3 a 0 davant el CF Badalona en el primer partit oficial de la temporada corresponent als quarts de final de la Copa Federació.

Els de Ricard Farrés han fet una bona primera part però no han estat encertats davant el conjunt badaloní que també milita a la 3RFEF. En canvi, els locals s’han avançat poc abans del descans amb un gol a pilota parada.

A la segona part el Tona ha buscat el gol de l’empat però de nou s’ha trobat amb una diana en contra. El 2 a 0 ha arribat en el minut 63. El Tona no ha llançat la tovallola però en el minut 74 amb l’expulsió del porter Aroca ha dit adéu a les opcions de remuntada. Ja a les acaballes del partit i després d’un error defensiu ha arribat el tercer.

Amb aquest resultat el Tona, que jugava per primera vegada aquesta competició, queda eliminat de la Copa Federació i per tant serà el Badalona l’equip que el proper cap de setmana jugarà contra el Sabadell.

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 364 persones.