El torellonenc Josep Sanglas guanya la Muntanyes de Prades Epic Trail en Master 60

Va competir en la prova de 102 quilòmetres i 5.500 metres de desnivell positiu

15/11/2023

Resultat molt positiu de l’atleta de Torelló Josep Sanglas en la seva participació en la Muntanya de Prades Epic Trail. Sanglas, que corre pel Centre Excursionista Serragrenyada, va competir en la prova de 102 quilòmetres i 5.500 metres de desnivell positiu. En la prova també hi havia curses de 50 i de 25 quilòmetres, però el torellonenc remarca que en la llarga distància “és a on em sento més a gust”.

Pel que fa a la cursa, hi havia inscrits uns 100 corredors i la sortida a primera hora del matí va estar marcada per una lleugera pluja. Sanglas va finalitzar la prova amb un temps de 20 hores i 4 minuts, que el va situar en la posició 40 de la general i li va permetre guanyar en la categoria de Master 40, uns resultats que el van deixar “molt satisfet”.

Què creu que passarà si torna Puigdemont?

En aquesta enquesta han votat 248 persones.