El Trail d’Orís s’estrena amb nota a la Copa Osoning Trail

La prova ha comptat amb dos recorreguts

04/06/2024
Orís

Més de 250 inscrits van participar al Trail d’Orís, la prova que s’incorporava aquest any al calendari de la Copa Osoning Trail Run. Els participants van poder escollir entre dues curses: un trail de 21 quilòmetres i un de 12, i una caminada de 10 quilòmetres.

Pel que fa al recorregut de 21 quilòmetres, el vencedor de la prova va ser Jordi Clermont, amb un temps d’1 hora 50 minuts 11 segons. En segon lloc va arribar Naïm Baulenas (1h 58 min 9seg), i l’últim graó del podi va ser per a Jonathan Gomez (1h 59 min 32 seg). En categoria femenina, Neus Guinovart es va imposar amb claredat a les seves perseguidores amb un temps de 2 hores 2 minuts 38 segons. Laura Bardolet (2h 14 min 21 seg) i Laura Erra (2h 25min 7seg) van completar el podi del recorregut llarg.

En el recorregut de 12 quilòmetres, el guanyador va ser Berni Hernández, amb un temps d’1 hora 7 minuts i 6 segons. Martí Vallbona (1h 9 min 48seg) i Aniol Crous (1h 10min 35seg) van ocupar les altres dues posicions del podi. En categoria femenina, la victòria va ser per a Gemma Carrasco (1h 19min 1seg). Berta Pujadas (1h 25min 19seg) i Cristina Crusats (1h 30min 7seg) van completar el podi.

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 264 persones.