El Vic, castigat des de l’exterior, cau davant del Castelldefels (75-82)

El conjunt vigatà lluita fins al final, però suma la segona derrota del curs contra un Castelldefels superior sobretot en l’encert des de la línia de triples

14/11/2023
Vic

Aquest cap de setmana al CB Vic-UVic se li presentava, a casa, un partit difícil contra el CB Castelldefels, equip amb el mateix balanç de victòries i derrotes que el conjunt vigatà (5-1).

El partit va començar amb un Vic travat en atac i una mica tou en defensa, fet que va saber aprofitar el Castelldefels, que movia bé la pilota i aconseguia trobar bones situacions de tir des de la línia de 6,75.

Mentrestant, al conjunt local li costava generar i poder crear atacs còmodes. Així, el primer període va acabar amb un 14-22.

Al segon quart el Vic va sortir a pista proposant una defensa zonal, fet que va provocar que els visitants tinguessin dificultats per trencar-la i poder generar el joc ofensiu que havien proposat fins llavors. Així, el Vic va saber aprofitar els errors del Castelldefels, aconseguint un bon percentatge en el rebot defensiu i aprofitant treure suc dels contraatacs. D’aquesta manera, l’equip local va aconseguir no només apropar-se en el marcador sinó també capgirar-lo: 31-29. La primera meitat, però, va acabar amb els del Baix Llobregat dominant per dos punts de diferència (35-37).

A la represa, els visitants van sortir a pista amb clares intencions de tornar a dominar el partit com en el primer quart, i així va ser: amb una gran defensa en totes les línies i també amb un percentatge més que destacable des de la línia de triple (un 41% en total), va aconseguir anar marxant cada vegada més en el marcador. Per la seva banda, el Vic, lluny del seu bon joc habitual, veia com no només no li acabaven de sortir les coses sinó que, a més, la pilota no volia entrar.

En l’últim quart, la dinàmica del partit va seguir sent la mateixa que al tercer temps, de manera que, tot i que l’equip vigatà va intentar lluitar fins al final i maquillar el marcador, els castelldefelencs no van donar opció de victòria a un Vic que haurà d’aprendre dels errors per afrontar el complicat desplaçament del proper cap de setmana a terres menorquines contra el CB Es Castell.