El Vic regala la segona part al Mataró

Va acabar perdent 3 a 1 en un partit que els vigatans haurien pogut sentenciar a la primera part

Tot i rebre un gol al minut 4 de joc, el Vic va saber reaccionar al minut 21 amb un gol de Balagué. A partir d’aquí la superioritat vigatana es va fer evident i va tenir ocasions per tornar a marcar. La segona part va ser una altra història. El Vic no va existir, cosa que els mataronins van aprofitar per sumar dos gols en tres minuts.

Costa veure el canvi que un equip pot experimentar entre la primera i la segona part d’un mateix partit. Només començar, el Mataró va estrenar el marcador gràcies a una rematada de Bubacar. Sigui per relaxament local o per sobre de tot per la reacció dels homes de Ramon Carrascal, el Vic va reaccionar. El domini territorial vigatà es convertia en ocasions de gol. En pocs minuts Adrià Balagué en va tenir dues, la primera va anar fora, però la segona va ser el gol de l’empat del Vic. La tònica va ser la mateixa fins arribar al descans. El mateix Balagué i Ignasi Armengou van tenir opcions de desfer la igualada, però no va ser possible per ben poc.

A la segona part es va veure un altre partit. Mentre que el Mataró lluitava de valent a la recerca de la quarta victòria consecutiva, el Vic no va trobar la manera de reaccionar. La clau definitiva va arribar entre els minuts 69 i 73, quan el Mataró va fer dos gols gairebé seguits, el primer de falta i el segon després d’una jugada per banda.

A partir d’aquí, els locals van pensar més a mantenir l’avantatge davant uns vigatans que ho van intentar però que no van estar encertats.

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 252 persones.