El Vic s’afegeix al Taradell com a finalista de la Lliga Catalana Plata

El partit es jugarà dissabte que ve, a partir de 2/4 de 6 de la tarda a Sant Jordi Desvalls

05/10/2023
Vic/Manlleu

Aquest cap de setmana s’han disputat els últims partits de la fase regular de la Lliga Catalana Plata, on han competit el Vic, el Taradell i el Manlleu. La notícia més destacada d’aquesta última cita va ser la victòria a casa dels vigatans contra el Lloret per 4-3, amb qui es disputaven el bitllet per accedir a la final a quatre de la competició. Els jugadors de Ramon Pardo ho van tenir difícil a la primera meitat, on va faltar sobretot fluïdesa en atac. Al descans s’hi va arribar amb un 1-2 favorable als de la Selva. Després del descans, el Vic va mostrar la seva millor imatge i això li va permetre remuntar fins al 4-2. El tercer gol lloretenc va arribar al darrer minut del partit.

D’altra banda, i en un altre grup, aquesta última jornada va deixar un intranscendent duel osonenc entre el Martinelia Manlleu i el Taradell, ja que els taradellencs ja tenien lligat el pas a la final a quatre de la Lliga Catalana Plata. A la pista, els de Jefa Rovira es van imposar per un clar 0-4, però el marcador no es va resoldre fins als últims 10 minuts de partit.

Amb la fase regular tancada, el Vic i el Taradell disputaran una de les semifinals de la competició, mentre que el Manlleu ha quedat eliminat. El partit es jugarà dissabte que ve, a partir de 2/4 de 6 de la tarda a Sant Jordi Desvalls. En l’altra semifinal de la Lliga Catalana Plata s’hi trobaran el Palafrugell i el Vilafranca. L’OK Lliga Plata no començarà fins al cap de setmana del 21 d’octubre.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 389 persones.