El Vic s’endú el derbi de Torelló

Els vigatans aconsegueixen així la primera victòria de la temporada en un duel comarcal

16/03/2023
Torelló

Josep Vilalta

Hi va haver revenja del partit d’anada, on el Vic va perdre a casa per 1 a 2, i dissabte es va imposar al Torelló a domicili per 0 a 2. Els vigatans, que aconseguien així el seu primer triomf de la temporada en un derbi, es van mostrar superiors en moltes fases del partit.

Un Torelló en clara línia descendent no va ser rival per a un Vic, en canvi, en clara línia ascendent. Aquest fet es va posar de manifest a la primera meitat, on un Vic millor situat va marcar el ritme del partit. Des de l’inici els vigatans van crear perill a través de Flavio, que va estavellar una pilota al pal, i va obligar Torrejón a fer una bona intervenció. Al final de la primera part un bon xut de Caballé el va refusar Torrejón, però la posterior rematada d’Ignasi Armengou va suposar el primer gol del partit. Els locals només van gaudir d’una sola ocasió quan Toni Cao va despenjar de cap una pilota que Bernat, de nou de cap, va obligar a intervenir amb encert Fuentes. El Vic va marxar al descans amb avantatge en el marcador que feia justícia al seu joc.

A la represa i després de diferents canvis per part dels dos conjunts, el Torelló es va mostrar més incisiu i va pressionar un Vic que es va refugiar en la seva bona defensa i va sortir després al contraatac. Padrós va fer lluir el porter visitant i Aleix va enviar la pilota al travesser. El gol es veia a venir, però els locals de nou van mostrar moltes mancances a davant i en els minuts de descompte una contra del Vic va deixar el partit sentenciat.

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 695 persones.