El Voltregà guanya el Coutras i jugarà la final de la WS Europe Cup

Els de Sant Hipòlit han superat el conjunt francès per 2 a 5 i demà s’enfrontaran al Lleida o el Braga

22/04/2023

Acompanyat a la baqueta per Pol Molas, que es va haver de retirar de l’hoquei per la fatiga crònica que pateix, i a la graderia per la seva nombrosa afició, el Voltregà Stern Motor sortia aquest dissabte disposat a obtenir un bitllet per a la seva tercera final de la WS Europe Cup, l’antiga CERS. Era favorit en el partit de semifinals i així ho ha acabat certificant, si bé no ha estat fàcil. De fet, en el primer llançament del partit ja arribava el gol del Coutras de l’estic del lleidatà Toni Seró, quan només s’havien disputat 10 segons i amb un xut exterior que sorprenia Miquel Estrada. Només un minut després, però, i en una acció a la contra Gerard Teixidó posava la igualada. Poc després el Voltregà disposava d’un penal que Teixidó no aconseguia transformar i durant la major part dels minuts de la primera part el Voltregà ha estat qui ha crear més perill però entre el porter Audelin i els pals no aconseguien marxar al marcador. La insistència ha acabat tenint premi al minut 14 en una nova contra i amb una passada enrere d’Aleix Molas per Jordi Burgaya, que batia el porter francès. Als últims compassos, Dídac Alonso i Toni Seró han vist una doble blava per una picabaralla. Quedaven 10 segons i en l’última jugada de la primera part, Èric Vargas ha tingut temps de protagonitzar una bona jugada personal i fer l’1 a 3.

A la represa el Voltregà ha abaixat una mica el ritme i el Coutras ho ha aprofitat per retallar distàncies amb un gol de Marc Povedano desviant un xut llunyà de Lucas Chirino. El Voltregà, però, no ha tardat a reaccionar i Teixidó amb un xut creuat a l’escaire des de la frontal situava el 2 a 4. Al tram final ha arribat el cinquè, el de la tranquil·litat, obra de nou de Teixidó de falta directa després d’una acció de Chirino sobre ell mateix.

La final serà demà diumenge a dos quarts d’un del migdia i el Voltregà espera rival del partit que enfronta aquest vespre el Finques Prats Lleida i el Braga.

En aquesta enquesta han votat 94 persones.