El Voltregà agafa avantatge

Superar al Follonica italià a l’anada dels quarts de final amb una renda de tres gols

El somni de ser a la final a quatre està cada vegada més a prop. En un partit d’emocions fortes i amb l’ambient de les grans ocasions a la grada, el Voltregà Stern Motor va superar dissabte el Follonica a l’anada dels quarts de final de la WS Europe Cup amb un pòquer de gols de Gerard Teixidó i va obtenir una renda de tres dianes per a la tornada d’aquí a 15 dies a Itàlia, que es preveu molt complicada i en què el saber estar a la pista serà clau.

El duel, però, va començar de la pitjor manera possible. Els de Sant Hipòlit no van sortir prou intensos i els italians van aconseguir imposar el seu ritme de joc lent i poc vistós. En els primers compassos ja avisaven amb un pal i al minut 5 Davide Banini estavellava una altra bola al ferro que rebotava en el cos de Miquel Estrada i es colava fins al fons de la porteria. El Voltregà també va enviar un parell de boles al pal i va tenir ocasions clares d’Humbert Serra i Èric Vargas, però sense encert. Qui tampoc va estar gens encertat, en el seu cas amb la bola aturada, va ser el conjunt italià i això va acabar sent determinant. A la primera part va desaprofitar una directa després d’una blava a Jordi Burgaya i a la segona part en va tenir dues més i un penal i tampoc va saber treure’n suc a diferència dels de Lluís Teixidó i Tudi Nogué, que van aprofitar les dues que van tenir.

Tot i així, el primer gol local va arribar en una contra, ja a la segona part, i va ser obra d’un dels grans protagonistes de la nit, Gerard Teixidó, juntament amb el porter Miquel Estrada. Poc després el 21 voltreganès era l’encarregat de marcar una pena màxima i en el mateix minut tampoc li tremolava el pols per transformar una falta directa amb la desena falta d’equip visitant. Per si això fos poc un minut després culminava una llarga jugada d’atac amb una acció personal.

El Voltregà va sortir molt millor a la represa i aquests quatre gols en cinc minuts posaven les coses molt de cara. Els italians, però, van tornar a entrar al partit amb el 4 a 2 obra de Pablo Cancela plantant-se sol davant Estrada després d’una recuperació, però els blanc-i-blaus van saber sentenciar amb la seva arma, una altra contra, aquesta un teva-meva entre Burgaya i Aleix Molas. També van saber patir en uns últims minuts de partit marcats, com bona part del matx, per la picaresca i les provocacions rivals i en què Estrada va haver d’aturar dues directes i un penal.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 814 persones.