Esports

El Voltregà, classificat per a la Copa del Rei com a cap de sèrie

Els de Sant Hipòlit van superar el Lleida en un duel molt ajustat

Mateu Sabala

El CP Voltregà Movento Stern i el Lleida van oferir un duel molt ajustat a Sant Hipòlit. Els dos equips es jugaven classificar-se per a la Copa del Rei.

El partit va començar amb molta intensitat, reflectint la importància dels tres punts en joc. Fruit d’aquesta intensitat, al primer minut de partit l’àrbitre va concedir una directa a favor del Lleida, que no va aprofitar. Tot i així, el Lleida va continuar pressionant, i quan semblava que els lleidatans estaven més a prop del gol Rodríguez va culminar un contracop que posava l’1 a 0. El Voltregà començava a controlar el partit, però els lleidatans van respondre ràpidament i al cap de dos minuts van anotar l’1 a 1 en una bona circulació amb un xut des de fora l’àrea per tornar a empatar. El duel continuava molt igualat, però cap dels dos equips aconseguia avançar-se. Els osonencs no ho van deixar d’intentar, però la dura defensa del Lleida, les grans aturades del porter i el pal van mantenir l’empat a l’electrònic abans del descans.

Només començar el segon temps el Lleida es va avançar aprofitant un contracop després d’una pèrdua del Voltregà i el refús del porter. El conjunt visitant va pressionar per distanciar-se en el marcador, i just quan estaven millor Molas va anotar el 2 a 2 i Burgaya capgirava el marcador rematant una gran centrada a manca de 13 minuts. Al tram final, el Lleida va tenir l’oportunitat de tornar a empatar després d’una blava pel Voltregà, però va fallar la falta directa. Acte seguit, el Voltregà no va desaprofitar la directa i Burgaya va anotar per posar el 4 a 2 a l’electrònic. Quan semblava que el partit ja estava gairebé sentenciat, el Lleida va aconseguir trobar la superioritat i va anotar el 4 a 3, i amb només un minut arribava l’empat a 4 aprofitant un contraatac que deixava el partit amb un final d’infart. El Voltregà va sentenciar a manca de mig minut amb un gol de Rodríguez de penal, molt protestat pels jugadors del Lleida, que van acabar el partit amb tres a pista i, com a conseqüència, un sisè i definitiu gol a favor del Voltregà. Una victòria que no només classifica el Voltregà per a la Copa sinó que a més serà cap de sèrie juntament amb el Barça, el Noia i el Sant Just. I és que el Voltregà Stern Motor ha finalitzat en quarta posició i amb 20 punts la primera volta de l’OK Lliga, amb els mateixos que el Sant Just.

Amb aquesta quarta posició, els possibles rivals als quarts de final del Voltregà a la Copa del Rei (que es disputarà a Calafell del 7 al 10 de març) seran l’Alcoi, el Reus, l’Igualada i el Calafell, que hi accedeix com a equip amfitrió. El Liceo n’ha quedat fora.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 383 persones.