El Voltregà es fa fort a l’Oliveras i derrota el Rivas (4-2)

Aleix Molas desempata a manca de deu minuts i Jordi Burgaya, de falta directa, sentencia

El Voltregà es va desfer d’un Rivas molt combatiu rematant la feina als últims deu minuts de partit. Els blanc-i-blaus tornaven a Sant Hipòlit després d’una setmana intensa, havent jugat tres partits a Alemanya i a Calafell entre setmana, i tot i això van començar amb bon peu.

Èric Vargas i Aleix Molas foradaven la porteria madrilenya, però el Rivas va col·locar el 2 a 1 abans del descans i, de penal, després de dos xuts al pal dels osonencs, va empatar. L’Oliveras ja havia viscut una situació semblant davant l’Alcoi i l’Igualada aquest curs: arribar al tram final amb el marcador igualat, i acabar empenyent per aconseguir el triomf. I així va ser.

Aleix Molas va marcar el tercer a manca de deu minuts i Jordi Burgaya, de falta directa, va sentenciar, tot i que podria haver caigut algun gol més pel conjunt de Lluís Teixidor. Com va passar contra el Barça i l’Alcoi, Èric Vargas va obrir la llauna, aquesta vegada, sorprenent des de dins l’àrea. Alex Joseph, pel Rivas, va disposar de dues arribades perilloses en un tram final amb poques ocasions clares.

Al minut 12, Molas ampliava la diferència en el marcador, però l’alegria només duraria un minut, ja que els madrilenys s’estrenarien de cara a porteria. Encara al primer temps, Sergio Garcia va tenir un mà a mà per empatar, mentre que a l’altra banda Álex Rodríguez va sortir des de la banqueta per provar sort des de la llarga distància amb un xut potent.

Bernat Yeste tornaria a posar la por al cos al Voltregà, però va fallar la falta directa assenyalada després d’una blava a Dídac Alonso. Yeste i Garcia van començar avisant pel Rivas després de la xerrada als vestidors, però els blanc-i-blaus van respondre ràpidament estavellant dues boles al pal. Finalment, va arribar l’empat pels visitants, de penal, obra de Sergio Martín, que va perdurar fins que Molas va clavar un xut que es va colar per la xarxa.

El Rivas jugava amb foc amb la novena falta, i quan es va produir, Gerard Teixidó, tot un especialista, no va estar encertat. Amb 3 a 2 al marcador el Voltregà tenia la victòria a tocar, per refer-se de l’ensopegada a Calafell, i va sentenciar l’enfrontament amb una nova jugada a bola aturada. Burgaya va marcar a manca de sis minuts i Vargas va poder marcar el cinquè a la contra.

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 237 persones.