El Voltregà es refà amb un triomf davant l’Alcoi (4-3)

Els blanc-i-blaus celebren la victòria a casa davant un Alcoi que es va posar amb 1-2

L’Oliveras de la Riva va celebrar el primer triomf del Voltregà a casa contra un Alcoi competitiu que va plantar cara fins l’últim segon. Els blanc-i-blaus, amb dos gols seguits de Jordi Burgaya i Aleix Molas, van remuntar a la segona meitat posant un 3 a 2 al marcador i Àlex Rodríguez anotava pràcticament la sentència, però els valencians van donar guerra posant emoció a manca de dos minuts de la conclusió, aprofitant la superioritat numèrica.

Oriol Codony va defensar la porteria d’un Voltregà que va haver d’encarar l’embranzida inicial de l’Alcoi amb els xuts de Formatjé. S’estava disputant un duel vistós per les dues parts, i els valencians van estar a punt d’obrir la llauna, però van desaprofitar una falta directa després de la blava a Aleix Molas. Els blanc-i-blaus van reaccionar i l’entrada de Rodríguez va ser clau. El 27 va començar avisant amb llançaments llunyans, i Èric Vargas va marcar el primer amb un xut que va rascar el travesser. El Voltregà creixia, mentre que els visitants erraven una nova directa, aquest cop Ceschin, però aconseguirien l’empat amb un xut potent de Kyllian.

Un pal de Rodríguez va ser l’ocasió més clara abans del descans. Codony va haver d’intervenir novament en un inici intens de l’Alcoi, al segon temps, ja que Formatjé i Kyllian buscaven el segon, una diana que celebraria Ceschin al minut 9 de la represa amb un llançament des de pràcticament al mig del camp.

Semblava que els valencians tenien el partit de cara, però en dos minuts el Voltregà va remuntar. Burgaya va aprofitar un rebuig per introduir la bola al fons de la xarxa, i en la jugada següent, amb l’Alcoi assimilant l’empat, Molas es va fabricar una jugada individual des del cantó dret, després d’una bona recuperació, per anotar el 3 a 2.

Els de Sant Hipòlit feien un pas endavant i, per fi, Rodríguez va marcar el seu gol estona més tard. Amb nou faltes comeses, i després de fallar un penal, Sergi Canet posava emoció fins al final, i Gerard Teixidó desaprofitava la directa, després de la desena falta de l’Alcoi, per tancar el partit, però aquesta vegada el patiment a l’Oliveras es va transformar en triomf.

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 329 persones.