El Voltregà torna a guanyar

Supera el cuer, el Vilafranca, a domicili i venç de nou set jornades després

01/03/2023
Vilafranca del Penedès

No guanyaven des del 8 de gener i set jornades després –tota la segona volta disputada fins ara– ho van tornar a fer. El Voltregà Stern Motor es va retrobar amb la victòria dissabte a la pista del cuer, el Vilafranca, que només ha sumat dos punts, si bé el triomf no li permet agafar massa aire ja que no el va afavorir la victòria del Girona a la pista del Caldes (2-5).

En una bona primera part, on van estar seriosos i ben posicionats, els voltreganesos van tenir pocs problemes en defensa i, a més a més, van saber treure partit de dues ocasions d’atac que van tenir. El primer gol va ser obra d’Aleix Molas, rematant al primer pal una bona assistència de Gerard Teixidó, mentre que al tram final del partit era Humbert Serra qui feia el segon en una contra marca de la casa.

A la represa, però, els osonencs no van poder tancar el partit i això els va suposar haver de patir més del compte contra un conjunt que juga amb tranquil·litat sabent-se pràcticament descendit i que ha recuperar el porter Xus Fernández. Aquesta lluita dels locals els va permetre justament retallar distàncies en una contra. Marc Palau va recuperar una bola i va assistir el capità Joan Vázquez, que rematava de primeres i feia l’1 a 2.

Després, però, el Voltregà va ser qui va tornar a tenir les ocasions més clares davant un bon Fernández sota pals. Al tram final Jordi Burgaya va veure una blava per enganxar Manu Nechhi, però Miquel Estrada va saber aturar la directa a Gabri Villares i el Voltregà també va resistir bé en inferioritat i a l’últim minut quan el Vilafranca va jugar amb cinc jugadors de pista.

En aquesta enquesta han votat 879 persones.