Eliminats d’una Copa històrica

El Vic Riuprimer perd 5 a 0 contra l’Espanyol a la primera fase de la Copa Catalana

01/06/2023
Barcelona

El Cadet del Vic Riuprimer va jugar aquest cap de setmana per primera vegada a la seva història la primera fase de la Copa Catalunya de futbol, però es va trobar davant un Espanyol que va ser superior i va guanyar amb un 5 a 0 enganyós a la Dani Jarque.

El Riuprimer va pecar d’un mal inici, en què van sortir una mica nerviosos i l’Espanyol ho va aprofitar avançant-se amb dos gols a favor als 10 minuts de partit. Després d’aquest mal inici, van començar a jugar molt bé amb pilota i, fins i tot, van tenir ocasions de gol per acostar-se al marcador i entrar en el partit. Justament quan estaven començant a jugar millor, però, van tenir una pèrdua en sortida de pilota que els va costar el tercer gol a favor de l’Espanyol a manca de dos minuts per arribar al descans i els va fer anar a remolc la resta del partit.

Després d’aquest gol, el Vic Riuprimer va sortir molt tocat i després de tenir una ocasió clara van encaixar el quart gol en contra, que obria encara més la ferida. Així i tot, els vigatans no van deixar de competir fins al final del partit, on van encaixar l’últim i definitiu gol després d’una segona part molt igualada. Ernest Suriñach, entrenador del Vic Riuprimer, comentava que “estem contents per l’experiència de jugar al camp Dani Jarque i la imatge que hem mostrat damunt el terreny de joc”.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?