Els pals eviten la victòria del Tona

Els tonencs estavellen tres pìlotes a la fusta davant un Hospitalet que s’avança dues vegades

El Tona va empatar a 2 amb l’Hospitalet en un partit en què els visitants es van avançar dos cops al marcador i els locals van estavellar dues pilotes al travesser i una altra al pal.

El partit va començar amb molta pressió de l’Hospitalet i un Tona que havia de jugar a la pilotada llarga perquè no podia sortir amb la pilota controlada des del darrere. Els visitants van disposar d’una primera ocasió als tres minuts però la rematada de Parra va marxar fora, i poc després Casca responia amb una engaltada des de la frontal que aturava Aliaga en dos temps. Els dos equips buscaven la porteria contrària però sense acabar de concretar, fins que al minut 10 l’àrbitre xiulava unes mans de Lluc dins de l’àrea després d’una falta inexistent. Canario transformava la pena màxima pel 0-1. L’Hospitalet va continuar pressionant però de mica en mica el Tona es va trobar més còmode i va començar a jugar més. A la mitja hora, Nil estavellava la pilota al travesser en un llançament de córner, i al 37 Ale guanyava el cos a cos al central per igualar el partit.

La segona part començava amb una bona ocasió de Dídac, però quan millor estava el Tona va arribar el segon gol visitant al rematar Ripoll una passada de la mort. El Tona no va abaixar els braços i al quart d’hora Juvi empatava a l’aprofitar el refús del porter en una rematada d’Ale. Tot seguit, l’àrbitre anul·lava un gol als visitants per fora de joc. En una falta des de tres quarts de camp, Enric Vallès va estavellar la pilota al travesser i poc després en una contra Dídac xutava al pal esquerre del porter. El partit es va embogir, amb arribades a les dues àrees però sense que els porters haguessin d’aturar. A les acaballes, Pérez va tenir una bona ocasió per als visitants.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 812 persones.