Empat a 1 en el derbi femení d’hoquei

El Manlleu i el Voltregà han empatat a 1 en el derbi femení d’hoquei, fet que fa perdre el liderat de l’OK Lliga a les manlleuenques.

El Manlleu ha perdut els primers punts de la temporada en el derbi osonenc de l’OK Lliga femenina que l’ha enfrontat aquest dissabte amb el Voltregà. Al mig quart de joc Berta Tarrida avançava el conjunt visitant i a deu minuts pel descans Maria Díez feia l’empat a 1.  El marcador ja seria definitiu tot i que a l’inici del segon temps Judit Burgaya va tenir l’oportunitat de desfer la igualada en el llançament d’una falta directa per una targeta blava a Elisabet Gurri.

Fins ara el Manlleu comptava els seus partits per victòries i, encara que es manté com l’equip més golejador, el Gijón s’ha col·locat com a líder en solitari després de guanyar 8 a 3 al Vilanova.

Anireu aquest any a les manifestacions per la Diada?

En aquesta enquesta han votat 619 persones.