Empat del Manlleu (1-1) amb accés a les semifinals de la Lliga Catalana

La semifinal contra el Generali Palau de Plegamans es disputarà aquest dissabte a 2/4 de 5 de la tarda

L’enfrontament entre el Martinelia CP Manlleu i el Fraga, disputat divendres al vespre, va mantenir els espectadors a l’expectativa durant tot el partit.

Amb un marcador final d’1-1, el duel es va caracteritzar per la intensitat i l’equilibri entre els dos equips, i el resultat permet a les groc-i-vermelles classificar-se per disputar les semifinals de la Lliga Catalana d’enguany, que tindran lloc aquest cap de setmana.

La primera part va presenciar l’encert d’Adriana Gutiérrez pel Fraga, qui va aconseguir superar la defensa rival i col·locar la bola al fons de la xarxa. Aquest gol va posar el Manlleu en una situació complicada, obligant-los a reaccionar.

El Martinelia CP Manlleu, amb una resposta contundent a la segona part, va mostrar una determinació impressionant. Al minut 39, Nara López va emergir com l’heroïna del Manlleu al marcar un gol crucial de penal que igualava l’electrònic.

Quant a les estadístiques de faltes, el Manlleu en va acumular 8, mentre que el Fraga en va registrar 11. Aquest factor podria haver influït en la dinàmica del joc, amb els dos equips prenent precaucions per evitar sancions que podrien donar avantatges a l’altre costat.

Ara, les manlleuenques jugaran el partit a cara o creu per plantar-se a la final contra el Generali Palau de Plegamans, unes de les favorites, al pavelló de Castellar del Vallès, aquest dissabte a 2/4 de 5 de la tarda, després de classificar-se com a millors segones del seu grup, empatades a punts amb, precisament, el Fraga. La final del torneig es disputarà diumenge a partir de 2/4 d’1.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 369 persones.