El Vic Riuprimer continua sumant de tres en tres, ara a Saragossa (0-1)

El Vic Riuprimer allarga la bona dinàmica amb una victòria al camp de l’Stadium Casablanca

Un gol de Marta Alegre a l’inici de la segona part va permetre que el Vic Riuprimer REFO aconseguís la cinquena victòria consecutiva de la temporada. Les osonenques es van imposar per la mínima (0-1) a l’Stadium Casablanca, a Saragossa, i allarguen la bona dinàmica de l’equip. El conjunt osonenc va ser molt superior, però a diferència dels darrers partits li va costar generar ocasions clares de gol. Tot i així, les jugadores que entrena Christian Donaire van tenir aproximacions per avançarse al marcador a la primera part. En destaca una acció de Meritxell Gil, que va guanyar l’esquena a la seva defensora i ja molt forçada va fer un xut que va sortir fregant el pal.

L’oportunitat més clara del Vic Riuprimer va ser a la mitja hora de joc, quan a la sortida d’un córner Ivet Coll va enviar una pilota al travesser. Les visitants tenien el partit controlat, però els faltava ser més contundents en les accions atacants i és que en defensa l’Stadium Casablanca pràcticament no es va apropar a la porteria de Macià, que, una setmana més, va aconseguir mantenir la porteria sense encaixar cap gol.

A l’inici de la segona part va semblar que les forces s’igualaven. El rival va deixar més espais en defensa i d’aquesta manera, quan només s’havien jugat cinc minuts, va arribar el gol que acabaria sent el de la victòria del Vic Riuprimer. Núria Sala va iniciar la jugada i va fer l’assistència a Marta Alegre, que va fer pujar el 0 a 1 al marcador. El conjunt osonenc va disposar d’accions –totes elles des de la frontal– per fer el segon gol, però ni Núria Sala, ni Cardona, ni Maïllo ni Joana Clota van aconseguir marcar. Tot i no poder tancar el partit amb el segon gol, el Vic Riuprimer no va patir per la victòria ja que el rival pràcticament no va generar cap acció clara de perill, només algun córner i alguna falta que les jugadores osonenques van aconseguir defensar.

El tècnic del Vic Riuprimer REFO Christian Donaire destacava “l’ambició i l’actitud de l’equip” per sumar tres punts més i continuar escalant posicions. La setmana vinent el conjunt osonenc tindrà jornada de descans.

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?

En aquesta enquesta han votat 251 persones.