El Torelló va empatar a 1 al camp de l’Espanyol

24/09/2024
Castellterçol

La Lliga a la Primera Divisió va aixecar el teló aquest dissabte amb el primer dels molts derbis que hi hau-rà aquesta temporada.

Concretament amb el Castellterçol, que s’estrenava a la categoria, i la Fundació UE Vic, amb victòria d’aquest darrer per 1 a 4. Les vigatanes es van avançar amb un gol d’Estel Arcalís al quart d’hora.

Abans del descans van arribar dos gols més, de Sara Terricabras i Aina Rabionet, que deixaven el partit sentenciat.

Just començar el segon temps va arribar el 0 a 4. El gol de les locals, en pròpia porteria, va ser anecdòtic per a un Castellterçol que no es va trobar gens còmode damunt del terreny de joc.

El Vic Riuprimer REFO B també guanya

Qui també va guanyar va ser el Vic Riuprimer REFO B. Es va imposar al Cirera per 2 a 0. Les jugadores d’Ester Arnaus van fer la feina al primer quart d’hora i amb dos gols de Meritxell Plans van deixar el partit vist per a sentència.

Finalment, el Torelló també va jugar dissabte a la tarda i ho va fer al camp de l’Espanyol.

Les pescallunes van empatar a 1. El primer gol del partit el va fer Ariadna Llivina, que aquesta temporada s’ha tornat a incorporar al conjunt torellonenc després del seu pas pel Levante Las Planas. L’Espanyol va empatar a l’equador de la segona part.

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 327 persones.