Gimnastes de podi

Els clubs osonencs tornen del Campionat d’Espanya carregats de medalles

01/08/2022
Vic

El Navarra Arena de Pamplona va acollir del 20 al 23 de juliol el Campionat d’Espanya de les màximes categories de gimnàstica artística. Els dos clubs osonencs, el Gimnàstic Osona i el Gimnàstic Vic, van aconseguir diversos podis i van tornar carregats de medalles en una gran competició.
Pel que fa als esportistes del Gimnàstic Osona van aconseguir el títol d’equip campió d’Espanya de base 3. L’equip estava format per Adrià Solà, Pau Cobo i Jordi Capdevila. Cobo va ser subcampió absolut, campió d’arcs i subcampió de paral·leles. Capdevila, campió de terra, i Adrià Solà va fer bronze en paral·leles. D’altra banda, Ágatha Llach es va proclamar campiona d’Espanya de salt a Via Olímpica 1, mentre que Kilian López, en Via Olímpica 7, va brillar en el seu debut a la categoria en aconseguir el Campionat d’Espanya d’anelles, el subcampionat de barra fixa i el bronze en paral·leles. Nàstia Torras, de Via Olímpica 8, no va poder competir per una lesió en els entrenaments oficials.

Carlota Canudas, Èlia Catalan, Anaís Quiles i Blanca Roca, del Club Gimnàstic Vic, van aconseguir el bronze de Via Olímpica 1 per equips. Roca també va ser tercera d’Espanya en aparell de salt. Canudas es va quedar a les portes del podi a l’aparell de terra en ser quarta i cinquena a salt de poltre. D’altra banda, Elsa Farrés, en Via Olímpica 4, es va proclamar subcampiona d’Espanya a l’aparell de paral·leles. També va ser quarta a la classificació general i quarta a l’aparell de terra. Farrés no va poder revalidar el títol de campiona d’Espanya individual per una caiguda a la barra, quedant-se a només un punt de la primera classificada.

En Via Olímpica 3, Ona Ochoa i Andrea Balta també van estar molt a prop del podi, mentre que a Via Olímpica 6 Laia Sala va destacar a l’aparell de barra.