Golejada i festa a Vic, amb un gran marcador davant del Tordera (8-3)

Els vigatans desfan l’empat a dos amb tres dianes seguides per vèncer

L’Olímpic de Vic va celebrar un triomf còmode gràcies a les dianes de Gerard Rovira, Oriol Ramírez, Gil Canal, Litus Sánchez i Arnau Parcerisas. Els vigatans es van desfer del Tordera per col·locar-se tercer a l’OK Plata Nord, tot i que van haver de fer un pas endavant a la segona meitat.

Amb empat a 2, i després que els visitants fallessin una falta directa, Canal va desencallar el partit i va obrir el camí de la victòria per a un Vic que recupera la il·lusió i continua invicte. Pràcticament l’afició no s’havia assegut a la butaca quan Rovira, amb un llançament des de lluny, va obrir la llauna del duel. Els vigatans van sortir a mossegar i Aleix Ordóñez va estar a punt de marcar el segon, però el Tordera va igualar al marcador. Pablo Torres foradava la porteria d’Iker Jiménez, però el Vic es va mantenir en la mateixa línia atacant constantment l’àrea rival.

Al quart d’hora de joc, Ramírez va caçar un rebot per marcar el 2 a 1, però just després, en una falta directa que es va haver de repetir, novament Torres va donar ales als del Maresme, que van pressio· nar un pèl més al tram final de la primera meitat.

Marc Calvache va veure targeta blava abans del descans i des de la banqueta visitant van fer entrar Sergi Guerrero a la porteria, qui va aturar el llançament de Ramírez en dues ocasions. Els vigatans no van aprofitar la superioritat numèrica sobre la pista i l’enfrontament es va acabar amb un empat al descans.

L’inici del segon temps va ser igualat, tot i que els vermell-i-blancs disposaven de més arribades perilloses, però el gol no arribava. Ordóñez, amb un llançament fregant el pal, i Roger Font, en un mà a mà, insistien, però el Tordera resistia. Malgrat tot, a 13 minuts per a la conclusió, van tenir lloc dues jugades clau. Es va passar del 2 a 3 al 3 a 2 en un minut.

Pablo Torres va desaprofitar una falta directa a favor i just després Gil Canal va fer esclatar la graderia anotant un gol transcendental. Els vigatans havien suat molt per trencar la igualtat de l’electrònic, i a partir de llavors van ser un autèntic vendaval.

Litus Sánchez i Oriol Ramírez va marcar dues dia· nes pràcticament consecuti· ves que deixaven un clar 5 a 2 al marcador. Mentrestant, Iker Jiménez evitava qualse· vol imprevist amb aturades de mèrit que van donar pas al sisè gol de la tarda en un contraatac finalitzat per Rovira. Parcerisas també es va apun· tar a la festa amb un doblet, abans del gol de l’honor de Daniel Treccagnoli. A l’últim minut, el duel es va aturar per protestes del Tordera, i Ernest Burgaya va entrar des· prés d’una blava a Jiménez.

Anireu aquest any a les manifestacions per la Diada?

En aquesta enquesta han votat 628 persones.