Grans resultats dels gimnastes osonencs al campionat d’Espanya

L’equip de Via Olímpica 2 del Club Gimnàstic Vic guanya la medalla d’or a la competició disputada a Pamplona

29/07/2023
Pamplona

Grans resultats per al Club Gimnàstic Vic al Campionat d’Espanya de gimnàstica artística en la modalitat de Via Olímpica, la màxima competició espanyola, que es va disputar del 19 al 23 de juliol a Pamplona.
Del club vigatà hi van competir un total de 12 gimnastes, de les quals cal destacar la medalla d’or que va aconseguir l’equip de Via Olímpica 2 proclamant-se campiones d’Espanya.

L’equip format per Blanca Roca, Carlota Canudas, Arlet Castellar, Jana Roca i Anaïs Quiles va revalidar el podi aconseguit l’any passat demostrant el seu domini en aquesta categoria. Canudas també va ser tercera d’Espanya a l’aparell de barra.

D’altra banda, Elsa Farrés és la nova campiona d’Espanya de Via Olímpica a l’aparell de salt i tercera en terra i quarta a la general. “Uns resultats excepcionals que va repetint cada any aconseguint un pla de seguiment al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat”, expliquen des del Club Gimnàstic Vic.

Elsa Farrés / Club Gimnàstic Vic

Tot i no fer podi també cal destacar la quarta posició de les gimnastes de Via Olímpioca 4 (Cora Noguer, Andrea Balta i Ona Ochoa). “Estem molt contents i orgullosos de tots els resultats obtinguts, és la recompensa a l’esforç de tots i al colofó a un gran final de temporada”, asseguren.

El Gimnàstic Osona també va participar a la competició amb un total d’11 gimnastes. D’entre els bons resultats també aconseguits cal destacar la quarta posició per equips a la competició de Via Olímpica 7. L’equip estava format per Mireia Coromina, Ariadna Piella, Arlet Jiménez i Ainhoa Salavedra. Des del club comenten “el gran treball que han fet al llarg de tota la temporada les gimnastes que ha acabat amb una bona competició al Campionat d’Espanya”.

Vuit ors per al Gimnàstic Osona en categoria Base

La secció de gimnàstica artística masculina del Club Gimnàstic Osona també va ser a Pamplona, en aquest cas per participar al Campionat d’Espanya de les categories Base. Hi van prendre part set gimnastes, que van aconseguir un total de cinc medalles d’or, quatre de plata i dues de bronze en individual i una d’or per a l’equip de Base 3 format per Yann Sánchez, Roger Guiu, Pep Planela i Jordi Capdevila.