‘Hat-trick’ de Manel Sala per guanyar el Peralada per 3 a 1

Tot i que la victòria no permet sortir del descens al Manlleu, deixa la classificació a la part baixa molt oberta

30/04/2017
Manlleu

Manel Sala, amb tres gols, va ser l’heroi del Manlleu en la victòria davant el Peralada. Els homes d’Albert Santanera van sumar tres punts que, tot i que no els permet sortir del descens, deixen la classificació a la part baixa molt oberta.

El Peralada, amb el play-off assegurat, necessitava sumar els tres punts per fer-se amb el primer lloc, però a davant es va trobar un Manlleu superior des de l’inici. Manel Sala va aprofitar una assistència de Martí Soler en el minut 3 per encarrilar el matx. El Manlleu jugava a plaer i en el minut 17, de falta, Manel Sala marcava el segon.

El Peralada va marcar a l’inici del segon temps. Va ser de penal, dubtós, que va transformar Coro en el minut 52. A diferència d’altres partits el Manlleu no es va arronsar i va seguir pressionant fins que en el minut 66, altra vegada Manel Sala, feia pujar el 3 a 1 en el marcador amb un altre llançament magistral de falta. Ara l’equip és divuitè amb 37 punts, a dos de la salvació.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 242 persones.