Doble victòria del Voltregà a Europa i classificació per vuitens

Els de Sant Hipòlit guanyen dos dels tres partits disputats a Alemanya i passen ronda a l’Europe Cup

20/11/2023
Duisburg

El Voltregà Movento Stern es va classificar aquest cap de setmana per als vuitens de final de l’Europe Cup. La ciutat alemanya de Duisburg va ser l’escenari on el conjunt de Sant Hipòlit de Voltregà va jugar la lligueta de classificació.

Després de guanyar els dos primers partits contra el Lyon i el Walsum, el Voltregà ja va aconseguir la classificació el mateix dissabte. D’aquesta manera, el partit de diumenge al migdia davant el Murches va ser de tràmit en el qual els voltreganesos van perdre.

Divendres el Voltregà va guanyar per 2 a 6 el Lyon en el debut a la competició. Els voltreganesos van dominar el partit i els dos primers gols de Burgaya i Molas feien preveure un partit còmode. El Lyon, però, es va posar dins del partit amb l’1 a 2 al minut 17 fins que Vargas, amb un gol a les acaballes del primer temps i un altre just començar la segona part, va posar el marcador amb un 1 a 4.

El mateix Vargas feia el cinquè i deixava el partit sentenciat. Els gols de Lazzaro pel Lyon i el d’Àlex Rodríguez van servir per maquillar el resultat. Encara més còmoda va ser la victòria que va aconseguir el conjunt de Lluís Teixidó i Tudy Nogué dissabte a la tarda.

Van superar el conjunt amfitrió, el Walsum, per 6 a 0 en una gran primera part. De fet, en els primers 25 minuts ja van sentenciar el partit amb gols de Burgaya, Molas, Rodríguez i Sitjà. Novament Molas i Teixidó van arrodonir la golejada en un partit plàcid per als blanc-i-blaus.

Diumenge i amb la classificació ja assegurada, el Voltregà va caure per 5 a 4 davant el Murches en una primera part farcida de gols. El Voltregà va encaixar dos gols del rival al principi del partit. Humbert Serra va aconseguir retallar la diferència, el Murches va tornar a marcar.

Rodríguez va fer el 3 a 2 de penal, però abans del descans els dos equips van tornar a marcar, un gol cada un per posar el 4 a 3 a la mit-ja part. El segon temps va ser més tranquil. El Voltregà va fallar un penal mentre que el Murches desaprofitava una directa. Burgaya va posar l’empat en el 45, però ràpidament el Murches marcava el gol de la victòria a quatre minuts per al final.

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 949 persones.