El Vic Hoquei Club goleja i s’enfila fins a la tercera posició

Els vigatans es van emportar la victòria de la pista del Lubiáns, cuer de l’OK Plata Nord

11/12/2023

En el segon desplaçament consecutiu del Vic Hoquei Club en terres gallegues, els vigatans es van emportar la victòria de la pista del Lubiáns, el cuer de l’OK Plata Nord, a qui va golejar per 1 a 5.

Va ser un partit molt plàcid per als vigatans, que a la primera part ja guanyaven per 0 a 3. De fet, el partit va començar amb una targeta blava a Vieiras però Uri Ramírez no va estar encertat. El mateix jugador, però, obriria l’electrònic al minut 4.

Els gallecs arribaven en aquest partit després que en la darrera jornada aconseguissin sumar el seu primer punt a la categoria, però el Vic Hoquei Club, amb una defensa contundent, va evitar qualsevol ensurt i en atac va fer la feina. Així, novament Uri Ramírez i Roger Font marcaven dos gols més que deixaven el 0 a 3 al descans.

A la represa, i amb l’electrònic al seu favor, el Patí Vic va buscar el seu moment per fer el quart amb possessions molt llargues. Aquest va arribar a sis minuts per al final. Cañete va fer el gol de l’honor després del rebot en un penal que ell mateix havia llançat i ja en el darrer minut Litus Sánchez tancava la golejada amb l’1 a 5 definitiu que permet al Vic Hoquei Club enfilar-se fins a la tercera posició.

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 798 persones.