El Voltregà s’encalla a la pista del Caldes (4-3)

Els locals van remuntar un 0 a 2 advers en un partit atractiu

11/12/2023
Caldes de Montbui

Nova derrota a domicili. Després de superar el Liceo en el partit disputat entre setmana, aquest dissabte el Voltregà Movento Stern va caure a la pista del Caldes per 4 a 3 en un gran partit d’hoquei, emocionant fins al darrer segon, i en el qual qualsevol dels dos equips hauria pogut puntuar. Al final, però, els tres punts es van quedar a casa després que el Caldes capgirés el partit.

Va ser un gran partit d’hoquei i els primers minuts van ser d’anades i tornades constants i de grans aturades tant d’Arnau Martínez com d’Oriol Codony. Els dos porters van evitar que l’electrònic es mogués fins a les acaballes del primer temps. De fet, el Voltregà es va avançar després d’un temps mort que Lluís Teixidó havia demanat per calmar la intensitat a pista d’un Caldes que acabava de posar a prova en una doble ocasió Codony.

Després del minut de descans, Gerard Teixidó posava el primer a l’electrònic en una jugada en què es va desfer del capità local Blanqué i va superar per baix Arnau Martínez. Amb el 0 a 1 es va arribar al descans.
Només començar la segona part, el Caldes va tornar a posar a prova el porter blanc-i-blau Codony, que amb una nova intervenció va evitar l’empat. I del possible 1 a 1 es va passar al 0 a 2 en una refús de Martínez que Àlex Rodríguez va aprofitar per marcar. Semblava que el Voltregà tenia el partit controlat, però els dos osonencs del Caldes van posar el seu equip dins del partit amb un gol d’Adrià Ballart amb assistència de Biel Pujadas.

I precisament Pujadas va fer l’empat a 2 al minut 33, però dos minuts més tard Àlex Rodríguez després d’una recuperació de Burgaya tornava a posar per davant el Voltregà. Una targeta blava al visitant Dídac Alonso va permetre al Caldes disposar d’una falta directa al minut 38. Marcos Blanqué no va fallar i va posar el 3 a 3 i ell mateix, un minut després, de jugada personal, feia el 4 a 3, que tot i que quedaven molts minuts acabaria sent definitiu.

El Voltregà va buscar el gol de l’empat fins al darrer segon. La porteria del Caldes va ser un atac i gol, però Arnau Martínez ho va parar tot. I el que no va parar va anar al pal, com una acció d’Aleix Molas en el darrer minut.

Aquest va ser el darrer partit del 2023 a l’OK Lliga pel Voltregà, que acaba l’any amb 17 punts i a la setena posició.

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 249 persones.