El Voltregà cau davant el Follonica i es queda fora de la final de la WSE Cup

Els voltreganesos han disposat d’accions per entrar dins del partit però han topat amb el porter italià Barozzi

El Voltregà Stern Motor no podrà optar a revalidar el títol de la WSE Cup. Aquest dissabte ha perdut a les semifinals de la final a quatre davant el Follonica per 1 a 5. Un resultat enganyós en un partit amb el porter italià Barozzi com a protagonista. I és que pràcticament ho ha parat tot.

En els primers compassos del partit, l’enfrontament ha estat igualat. Si és cert però que el Follonica sempre ha anat un pas per endavant i al minut 5 ja hauria pogut marcar si el llançament de Davide Banine no hagués anat al pal, amb la col·laboració de Codony, que malgrat els cinc gols encaixats, també ha firmat una gran actuació.

Al minut 11 Francesco Banini ha avançat el seu equip en finalitzar una bona jugada col·lectiva. A partir del gol, el Voltregà ho ha intentat de totes les maneres però ha topat amb el porter Barozzi. Codony, per la seva banda, també ha evitat que a la mitja part el resultat fos més ampli pels italians. Un marcador però que s’ha ampliat just començar la segona part.

Amb el 0 a 2 el Voltregà no ha abaixat els braços i ha continuat buscant un gol que els posés dins del partit. Aquest no ha arribat. Novament Barozzi ho ha evitat amb grans intervencions en un partit sense descans a banda i banda. Codony ha evitat el tercer en el minut 35 però res ha pogut fer quan, tres minuts més tard i després d’un contraatac, el Follonica ha fet el tercer. L’eliminatòria es posava complicada però el Voltregà no havia dit la darrera paraula. Burgaya no ha aprofitat el llançament d’una falta directa però a la jugada següent Èric Vargas ha marcat. Era el minut 42 i el partit continuava obert.

Èric Vargas de nou i Àlex Rodríguez han disposat d’una doble acció per fer el segon però novament han topat amb Barozzi. A l’altra porteria Davide Banini ha enviat la bola al pal i pel Voltregà Teixidó disposava d’una nova oportunitat però el porter italià, amb una nova gran intervenció, tornava a evitar el gol.

En un contraatac i en el minut 48 ha arribat l’1 a 4 que deixava el partit pràcticament sentenciat i després d’una targeta blava a Burgaya i de falta directa, el Follonica tancava el resultat i es classificava per la final amb l’1 a 5 definitiu.

El Follonica jugarà la final davant l’Igualada aquest diumenge a partir de les 12 del migdia.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?