Irene Montoliu, cinquena d’Espanya en 800 metres llisos sub-20

Recentment, assolí la medalla de plata en la mateixa prova del Campionat de Catalunya sub-20

Irene Montoliu va aconseguir fer-se amb la cinquena posició en la prova dels 800 metres llisos femenins en el Campionat d’Espanya sub-20. La competició es celebrà el passat cap de setmana a l’Estadi Gaetà Huguet, a Castelló.

Novament, la jove atleta (2005) de Folgueroles va aconseguir fer una gran actuació. Primerament, fou líder de la seva semifinal amb un temps de 2:14.37 i, a la final, Montoliu millorà el temps de la fase anterior (2:13.71).

L’atleta del Club Atlètic Vic, recentment, assolí la medalla de plata en la mateixa prova del Campionat de Catalunya sub-20, celebrat a Vic. A més, Irene Montoliu va aconseguir la sisena plaça en la prova de 800 mll al Campionat de Catalunya Absolut, celebrat el mes de juny a Manresa.

Anireu aquest any a les manifestacions per la Diada?

En aquesta enquesta han votat 393 persones.