Jana Lüscher, campiona d’Espanya d’orientació en bicicleta de muntanya

Bernat Selva va obtenir una plata i dos bronzes en la categoria H20, i Cristina Bertran va acabar segona a l’esprint en D40

23/04/2024
Badajoz

Badajoz va acollir el passat cap de setmana el campionat d’Espanya de MTB-O, amb participació de corredors i corredores de la Unió Excursionista de Vic. Com és habitual, els osonencs van tornar carregats de medalles.

La calldetenenca Jana Lüscher es va proclamar campiona d’Espanya absoluta en les modalitats de llarga i mitja distància i va aconseguir el bronze a l’esprint, completant així una gran actuació en la localitat extremenya.

Per la seva banda, el vigatà Bernat Selva a la categoria H20 va tornar cap a Osona amb 3 medalles: una plata en la modalitat a l’esprint i amb els bronzes en les curses llarga mitja. L’esquirolenca Cristina Bertran en les categoria de veteranes, concretament a D40, va fer plata a l’esprint i bronze a la llarga.

Els traçats i els terrenys eren  tècnicament complicats, on no només els orientadors havien de saber mantenir la concentració i saber escollir bé la ruta, sinó que també eren físics, amb pendents sobtades, i traçats exigents que requerien de bones habilitats amb la BTT per la quantitat de pedres soltes.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 809 persones.