Jordi Boixeda guanya la Backyard Ultra Terra Endins de Torelló

Amb el pas de les hores, en una cursa en circuit, tots els corredors van anar abandonant fins que el guanyador va quedar sol

15/05/2024

Amb 188 quilòmetres a les cames acumulats durant 28 hores donant voltes corrent al circuit de 6,8 quilòmetres, Jordi Boixeda va ser el guanyador de la primera edició de la Backyard Ultra organitzada pel Club Atlètic Natació Torelló.

En aquesta modalitat d’ultraresistència, cada hora s’inicia una volta al circuit, i un cop completada l’atleta es pot recuperar fins a la propera sortida a l’hora en punt.

Amb el pas de les hores, el nombrós grup de corredors que va iniciar la prova dissabte al matí (a la foto) va anar minvant. Més d’un dia després de l’arrencada només quedaven dos participants.

A la volta 27, Josep González va abandonar, i a l’acabar la volta 28 Jordi Boixeda es va alçar com a guanyador.