La bala de Sant Julià

El pilot Ramon Basomba millora a la Northwest 200 irlandesa

25/05/2019
Sant Julià de Vilatorta

El pilot de Sant Julià de Vilatorta Ramon Basomba va participar la setmana passada per segona vegada a la Northwest 200 d’Irlanda del Nord. La prova, que arribava a la 90a edició, és una de les anomenades majors dins el món de les road races. El TT de l’Illa de Man, l’Ulster Grand Prix i el Gran Premi de Macao a la Xina són les altres curses considerades més importants dins d’aquesta espectacular especialitat de curses de moto.
Basomba, que corre amb l’equip Martimotos, va finalitzar en la posició 32 de la cursa de dijous, després de dues sessions d’entrenaments complicades per problemes amb la bomba de fre davanter, fet que només li va permetre completar les voltes mínimes requerides per classificar-se, i també per les moltes caigudes d’altres pilots que van fer que no acabés d’agafar el ritme.

La cursa de dissabte va ser en condicions de pluja intensa i Basomba juntament amb la meitat dels pilots de la graella va optar per no participar-hi. Malgrat només córrer una cursa i haver pogut fer poques voltes al circuit de 15km, el vilatortí va tornar satisfet, ja que va ser capaç de millorar en un segon la volta ràpida de la passada edició fent un temps de 5min 13seg i també millorar la velocitat punta de la seva moto arribant a marcar 261km/h en l’speed trap del circuit.

En aquesta enquesta han votat 197 persones.