Líders en solitari

Victòria de mèrit del CB Vic – UVic davant del Palmer Basket Mallorca (76-68) amb un joc coral i un pavelló entregat amb l’equip

12/01/2023
Vic

El conjunt mallorquí va començar millor el duel, davant d’un Vic que es va mostrar més imprecís en els primers minuts d’enfrontament. Amb el resultat advers (4-10), els vigatans van reaccionar i van forçar els visitants a cometre errors per arribar al segon quart amb un resultat molt ajustat (16-18).

El bon inici del Vic en el segon quart li va permetre aconseguir un parcial de 8 a 0 (24-18) i situar-se per primera vegada per davant al marcador. El nerviosisme es va apoderar dels mallorquins, que van veure com l’àrbitre els xiulava la primera tècnica i el Vic ho va aprofitar per situar-se amb el màxim avantatge (35-24). El bon joc dels vigatans, en el segon quart, i el gran encert en tirs de camp li van permetre marxar al descans amb avantatge al marcador (40-32).

La segona part va començar amb el conjunt mallorquí més encertat (42-38) i Sherman i Nicholas com els principals maldecaps del conjunt vigatà. Malgrat veure com retallaven les diferències, el conjunt vigatà es va mantenir per davant al marcador i va marxar a l’últim quart amb un avantatge per la mínima (53-52).

En el darrer període, el Vic va tornar a imposar el seu estil de joc i va aconseguir un parcial de 9 a 0 per situar el 62 a 52. A partir d’aquest moment, el CB Vic va controlar totes les situacions de l’enfrontament i no va permetre que els mallorquins baixessin dels 10 punts de diferència.

En aquesta enquesta han votat 65 persones.