L’Olímpic de Vic frena el líder amb un valuós empat (1-1)

Uri Ramírez rescata un punt dels vigatans davant el Vilafranca per col·locar-se quart

El Vic Hoquei Club va sumar un punt valuós contra el Digittecnic CP Vilafranca, acabat d’ascendir a OK Plata i un dels favorits al campionat. Sergi Torné va avançar els del Penedès aprofitant un mal refús, però Uri Ramírez va igualar el marcador a l’inici del segon temps.

Les grans actuacions dels porters, Iker Jiménez i Jesús Fernández, van evitar que hi haguessin més gols i els vigatans van frenar l’embranzida del líder per apoderar-se de la quarta posició. Els vermell-i-blancs van sortir amb molta intensitat, sobretot amb aproximacions perilloses de Litus Sánchez, mentre que a l’altra banda Joan Vázquez responia amb un mà a mà, i als cinc minuts veia blava en una falta a l’altre capità, Ramírez, que fallaria la directa. Litus insistia, al mateix temps que el Vilafranca trepitjava l’àrea rival, sense excessiu perill.

Una doble ocasió del capità del Vic i un xut potent de Sergi Torné seguien sense foradar la porteria rival, fins que precisament el 26 dels visitants rebria un refús fora l’àrea per enganxar un xut potent per obrir la llauna. Després de passar pels vestidors, Roger Montserrat va estavellar una bola al pal pels vilafranquins, que veurien com, ara sí, Ramírez enviava un xut al fons de la xarxa per empatar.

L’entrada d’Arnau Parcerisas permetria als vigatans disposar de llançaments llunyans sense encert. Arnau Ribas feia un xut massa creuat i Torné, completament sol, perdonava, però després de jugar una bona estona amb foc, Ordóñez va cometre la desena falta del Vic. Jiménez va salvar els vermell-i-blancs, i Gerard Rovira estava a punt de fer el segon des de dins l’àrea.

El Vilafranca també va tenir les seves accions perilloses al tram final, però Font va estar a un pas de desfer l’1 a 1 amb una llançament per sobre el travesser. Cap dels dos equips es va endur la victòria d’un partit molt igualat.