El Martinelia Manlleu guanya a Europa però té complicat el primer lloc del grup

Les gallegues tenen el ‘goal-average’ al seu favor i depenen d’elles mateixes

12/02/2024
La Corunya

Victòria amb sabor amarg del Martinelia CP Manlleu davant l’HC Corunya per 1 a 2. Les manlleuenques van sumar els tres punts en la quarta jornada de la WSE Champions però no van aconseguir superar el goal-average respecte al conjunt gallec, que si guanya el 9 de març a Coutras s’emportarà la primera posició del grup C.

Les manlleuenques van ser molt superiors i gairebé al quart d’hora de joc Angrill, en una jugada individual passant per darrere la porteria i plantant-se al punt de penal, va aconseguir inaugurar el marcador. Les gallegues van reaccionar però es van trobar amb una gran Abril Alonso.

Al minut 18 Joana Comas va marcar un gran gol per l’esquadra, però un minut més tard Garrote retallava la diferència després d’una recuperació de Muñoz. Just abans del descans el Corunya va marcar però els col·legiats van xiular bola alta i van invalidar la jugada.

A la segona part no hi va haver gols, però en el tram final del partit les ocasions es van multiplicar. Les gallegues van enviar una bola al pal i en els darrers minuts el Manlleu va buscar el tercer gol –que li dones l’average a favor–. L’equip va jugar amb cinc jugadores a pista però el gol no va arribar.