Massa càstig per al Tona

Els tonencs es veuen superats per un Sant Andreu molt efectiu de cara a gol

11/01/2023
Tona

Mal inici de la segona volta del Tona pel que fa al resultat al perdre al camp del Sant Andreu per 4 a 0, però quant a joc els homes de Ricard Farrés van plantar cara durant els 90 minuts i dominant gran part del temps davant uns locals que van ser molt contundents de cara a porteria al materialitzar quatre de les cinc ocasions de què van disposar.

Els tonencs van tenir un bon inici trobant diverses situacions de gol, sobretot a pilota aturada, on van fer més mal al Sant Andreu amb dues rematades de córner de Casca dins de l’àrea petita que van marxar fora per poc. Els osonencs tenien el partit bastant controlat, però en una acció aïllada als 20 minuts els locals van marcar l’1-0 amb un canvi d’orientació que va deixar Blasco sol davant Quer per superar-lo amb un xut creuat. Amb el gol, el Sant Andreu es va dedicar a jugar a la contra mentre que el Tona duia el pes del joc fent que Jaime fos l’heroi dels locals amb dues grans aturades, la primera a Dídac en un un contra un i la segona a Nil en un gran llançament de falta que entrava per l’escaire. Però al 45, en un error en un servei de banda del Tona, el Sant Andreu va sortir a la contra i Rodríguez va marcar el 2-0, gol que va fer mal als tonencs.

A la segona part, el Tona va continuar dominant tot i que el partit es va descontrolar una mica. El Sant Andreu va ajuntar línies al darrere i als visitants els va costar més crear perill. Tot i això, Adrià Casanovas, que debutava amb el Tona, va disposar de dues clares ocasions per retallar distàncies, la primera no va controlar per encarar sol al porter i en la segona un defensa va treure la pilota sobre la línia de gol. Però en dues contres més, el Sant Andreu va matar del tot el partit amb dos gols més per al 4 a 0 definitiu.

En aquesta enquesta han votat 871 persones.