La victòria davant del Santboià confirma un Vic millor com a visitant (0-3)

El Vic és superior en totes les facetes i goleja el Santboià amb gols d’Armengou, Riera i Morell

04/12/2023
Vic

El Vic juga millor a camp contrari que a l’Hipòlit Planàs. De fet, en les dues darreres jornades fora de casa els vigatans han fet un contundent 0-7, atès que en va fer quatre a Lloret i diumenge, tres a Sant Boi de Llobregat.

Els homes de Ramon Carrascal van tenir el partit dominat en tot moment, tot i que Isaac Fernández, el tècnic local, va fer el primer canvi al minut 22 i per raons tècniques el partit no va canviar massa perquè el Vic era infinitament superior.

Al minut 19 Ignasi Armengou va ser el més espavilat de l’àrea i va aprofitar una pilota rebutjada per la defensa dels de casa per estrenar el marcador. La reacció dels de casa al joc visitant no va tenir cap efecte i el Vic també era superior en defensa.

Després del descans el Vic es va tornar a imposar i Ignasi Armengou va poder fer el segon, però el seu xut va ser massa creuat. El gol del partit el va fer Martí Riera, al minut 75, amb una vaselina impossible pel porter local, que estava molt avançat.

Si no quedava clara la superioritat vigatana, Max Morell va fer el tercer gol gràcies a un penal clar que li van fer a ell mateix. En aquest partit va debutar com a titular el defensa central Pau Coll, que tot i que feia moltes setmanes que entrenava no havia jugat, mentre que a la banqueta hi havia David Martos, un porter incorporat aquesta setmana i que arriba procedent del Sant Maure.

El Vic és ara cinquè a la taula amb 19 punts, a sis del líder, el Sabadell B.

En aquesta enquesta han votat 309 persones.