Mireia Rabionet, segona en la primera prova del campionat d’Espanya d’Enduro

La competició va comptar amb una bona representació d’Osona i el Lluçanès

19/03/2024

L’arrencada del campionat d’Espanya d’Enduro va situar la pilot Mireia Rabionet (Moto Club Riuprimer) en segona posició en la categoria de fèmines. En la prova diputada a Antas, a Galícia, Rabionet va fer una molt bona actuació, i només la va superar María San Miguel.

Pel que fa a l’actual campiona d’Espanya, l’osonenca Mireia Badia, la pilot del Moto Club Riuprimer va tenir problemes mecànics el primer dia de competició, i tot i millorar molt en la segona jornada va quedar en el tercer lloc del podi.

L’estrena de la temporada en l’Estatal d’Enduro va tenir una destacada participació osonenca i del Lluçanès. En la categoria Enduro 1, Francesc Aguilar, del Moto Club Tona, va ser sisè. En Enduro 3, Pau Tomàs va acabar en vuitena posició. Guillem Sucarrats, en Júnior 125 2T, es va haver de retirar.