Feia dies que ho esperaven i finalment dilluns van poder tornar a obrir les portes les instal·lacions esportives i els gimnasos –en els dos casos, amb limitacions d’aforament–. L’esport, juntament amb la cultura i la restauració, ha estat dels sectors més afectats per les restriccions que va imposar la Generalitat per frenar la segona onada de la pandèmia de Covid-19 i ara intenta tirar endavant malgrat les pèrdues econòmiques que ha patit mentre estava tancat. Я нашел пиздатейшую подборку, где женщин ебут в анал . Не могу не поделиться ею с вами. Welcome to PornoKaef S’hi han trobat gimnasos que fa anys que funcionen però també d’altres que s’havien posat en marxa recentment, en plena pandèmia. És el cas del Paleotraining Osona, que va obrir les portes al públic al mes de juliol com a primer centre a la comarca d’Osona d’aquest mètode d’entrenament i que aquesta tardor ha hagut d’abaixar la persiana durant tres setmanes.
“Vam obrir en una època molt dolenta per les vacances d’estiu i la Covid-19, però tot i així tenim una quarantena de practicants. Dilluns, el primer dia que vam poder tornar a obrir, ja en van venir 27 repartits al llarg del dia perquè en tenien moltes ganes”, explica Joan Sánchez, el responsable del nou gimnàs, ubicat al número 8 del carrer Joan Vilaregut del polígon Verdaguer de Manlleu. Aquest manlleuenc va treballar durant 21 anys a General Cable fins que l’any 2015 va presentar-se voluntari per formar part de l’ERO de l’empresa amb l’objectiu, a la llarga, d’obrir una sala de paleotraining. “Jo sempre havia fet esport, però em vaig començar a aficionar a córrer i vaig patir una sèrie de lesions. Vaig anar a parar a un fisioterapeuta de Girona que em va introduir en el món Paleo –que busca un estil de vida més natural i primitiu, com al paleolític–, primer a través de la dieta que elimina els aliments processats. Vaig notar molta millora i això va fer que m’interessés per tot el que envolta el moviment i l’alimentació”, detalla Sánchez. Per impulsar el seu negoci, al llarg dels últims cinc anys es va formar primer en programació neurolingüística (PNL) i oratòria a Fundares, com a coach nutricional a l’Institut de Formació Avançada en Ciències de Nutrició i Salut (ICNS) i com a entrenador de paleotraining seguit de 18 mesos d’exercici laboral a Paleotraining Sabadell. “El paleotraining va ser creat per un grup de fisioterapeutes, entrenadors, metges i biòlegs canaris i catalans com a model d’entrenament i salut basat en la medicina evolutiva per recuperar la vida saludable que hem anat perdent a causa del nostre ritme de vida actual”, diu. A través de troncs, pedres, sacs i calaixos, entre d’altres elements, proposen un entrenament funcional planificat amb moviments naturals adaptats a les capacitats de cada persona, ja que a Manlleu els usuaris van des d’un nen de 14 anys fins a una dona de 72. “La base del paleotraining són els moviments que ens han ajudat a sobreviure i evolucionar per necessitat, com són girar, empènyer, aixecar-se, córrer, escalar, carregar o reptar, i que ens permeten millorar la posició, la condició física, l’energia i el pes”, apunta.
Com tot el sector esportiu, Sánchez només espera ara que la situació sanitària no torni a empitjorar i que pugui continuar treballant i ajudant les persones a “guanyar en salut”.
{{ comment.text }}