Onzena posició per al centellenc Marc Riba en enduro a Sèrbia

Ara mareix ocupa el vuitè lloc a la general del Campionat del Món d’aquesta modalitat d’enduro

25/06/2024
Centelles

El pilot de Centelles Marc Riba va aconseguir l’onzena posició al XRoss Hard Enduring Rally disputat a Sèrbia aquest cap de setmana.

En la fase classificatòria va aconseguir la novena posició. En els dos primers dies de cursa li va costar adaptar-se a la moto i també al recorregut. En el primer va ser desè amb un temps de 5h 6min arribant a 40min del primer.

En el segon va ser dotzè, a 31min del primer i amb un temps global de 5h 16min. Finalment, en el tercer i amb un recorregut més curt, Riba es va trobar més còmode i va millorar els seus registres, acabant vuitè a 17min del primer. D’aquesta manera, Riba se situa vuitè a la general del Campionat del Món.

Qui és el favorit a les eleccions als EUA?

En aquesta enquesta han votat 121 persones.