Pau Dinarès guanya la primera prova del Campionat de Catalunya de trial

Arnau Escarrà va ser tercer en la competició de Matadepera

20/03/2024
Matadepera

Matadepera va acollir el passat cap de setmana la primera prova del Campionat de Catalunya Open de trial. En el màxim nivell, la categoria negre, l’osonenc Pau Dinarès (Moto Club Tona) va aconseguir la victòria registrant 43 punts després de passar dues vegades per les 12 zones que formaven el recorregut.

Dinarès va marcar 18 punts menys que el segon classificat, que va ser Gaudi Vall. El podi el va tancar un altre pilot de casa, Arnau Escarrà (Moto Club Ripoll), que va completar el recorregut amb 62 penalitzacions, ben a prop del segon classificat.

En aquest màxim nivell de competició, el també osonenc Marc Freixa (Moto Club Abadesses) va ser quart classificat amb 67 punts. Pau Clarasó (Moto Club Ripoll), va acabar vuitè en aquesta categoria. La presència de pilots d’Osona i el Ripollès en la resta de categories -groc, verd, blau i vermell-, també va ser destacada.

El campionat de Catalunya de trial Open consta de cinc proves fins a finals d’any, i la propera serà el 7 d’abril a Aitona.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 798 persones.