Podis osonencs a la lliga d’orientació

Van pujar pujar fins a sis vegades als calaixons en les curses disputades a Vallcebre, al Berguedà

27/09/2024
Vic

Els atletes osonencs es van emportar sis podis a la prova de la lliga d’orientació espanyola disputada aquest cap de setmana a Vallcebre (Berguedà). En destaca la primera posició d’Adela Illamola (F45) i de Martí Bruguera (H10).

Rosa Maria Santjaume (F55) va ser segona, mentre que Laia Clarena (U10), Xavier Arumí (M35) i Jordi Bruguera (M45) van ser tercers. Tots ells formen part de la Unió Excursionista Vic.

A part de les victòries finals en el torneig, cal destacar que Martí Bruguera va guanyar les tres curses a U10, Arlet Sales va vèncer la llarga distància (F18E) i Adela Illamola (F45) va aconseguir la mitja distància. La lliga espanyola continuarà a mitjans d’octubre a Guadix (Granada).

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 370 persones.