Primera derrota del CB Vic en la seva visita a Mataró

Els vigatans s’estrenen fora de casa amb una derrota per 76 a 73 contra el Mataró en final de partit a cara o creu

10/10/2023

El CB Vic afrontava el seu primer partit fora de casa contra el Mataró, un rival directe que també havia començat la temporada amb una victòria a favor i del qual ja s’esperava un partit renyit.

Els vigatans van estar menys posats en el partit durant la primera part, i tot i una bona segona meitat van haver d’anar a remolc per remuntar el partit, quedant-se a només tres punts per sota al marcador, que els deixava amb la mel als llavis.

El conjunt local va començar més endollat que els vigatans i va dominar la primera part. Així i tot, els vigatans van anar sumant punts sense deixar-los escapar al marcador i van acabar el primer període amb només un punt d’avantatge, 22 a 21.

El segon quart va seguir en la mateixa línia i el Mataró va aconseguir ampliar una mica les distàncies a l’electrònic arribant al descans amb un resultat de 44 a 36.

A la segona part, el partit va canviar per complet i el Vic va començar a retallar distàncies. El conjunt vigatà va pressionar des de darrere apujant la intensitat en defensa i de mica en mica va estar més encertat en atac.

Finalment, a l’últim període van aconseguir atrapar-los al marcador i entrar en un final de partit de cara o creu, però, tot i el gran esforç dels jugadors del Vic per retallar les diferències, no va ser suficient per emportar-se la segona victòria de la temporada i poder seguir invictes a la Lliga EBA.

Ara, els vigatans miren de passar pàgina i oblidar-se d’aquesta derrota tan aviat com sigui possible preparant-se ja per al proper partit de la jornada 3 al Municipal Castell d’en Planes, on rebran l’Olivar, també amb una victòria i una derrota.

El partit es disputarà aquest proper dissabte, dia 14, a 1/4 de 9 del vespre, on l’equip vigatà buscarà batre el rècord d’imbatibilitat de la temporada passada al Castell d’en Planes amb una nova victòria.