Primera derrota del Girbau Vic TT a la lliga femenina, a casa

Les vigatanes no poden superar el Cartagena, tot i estar a punt d’empatar en el quart joc

10/10/2023

El Girbau Vic TT no va poder superar l’UCAM Cartagena en la segona jornada de la Superlliga femenina de tennis taula, tot i que va estar a punt d’empatar el duel en el quart joc per posar pressió a les murcianes. Charlotte Carey va començar jugant pel conjunt osonenc, però la sort no la va acompanyar i el primer joc se’l van endur les visitants (0-3). En el segon, la japonesa Airi Abe, després de remuntar el joc, va assolir l’empat pel Vic, però l’alegria va durar poc ja que just després el Cartagena, gràcies a Ye Lin, va tornar a sumar un nou joc per la via ràpida, però de manera molt ajustada (11-9, 12-10 i 12-10).

El duel entre Abe i Maria Xiao era decisiu, ja que amb 2 a 1 al marcador les vigatanes tenien l’oportunitat d’empatar, però la balança es va tornar a decantar a favor de les murcianes. Tot i que Carey va tornar a posar emoció amb un clar 0 a 3 a Lin en el cinquè joc, el Cartagena no es va deixar sorprendre en el darrer. Silvia Erdelji es va desfer de Coll (3-1) amb dos duels que la calldetenenca va perdre de forma clara, per 11 a 3 i 11 a 4, respectivament.

Aquesta derrota va impedir al Vic estrenar-se a casa amb una alegria, després de vèncer en la primera jornada de la Superlliga a la pista del Son Cladera. Les vigatanes descansaran a la pròxima jornada, però Coll i Irina Gimeno participaran en el Spain Masters, dimarts, a la Nucia.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 813 persones.