Primera posició per a l’Hípic GT en menors de 10 anys

L’Hípic Club GT va participar en el torneig de Setmana Santa en les categories Sub-12, que van quedar en una meritòria tercera posició, i la dels menors de 10 anys, que van ser campiones.

21/04/2023

El passat cap de setmana es va disputar el torneig de Setmana Santa de Banyoles amb la participació extensa amb equips de diverses categories. Pel que fa a l’Hípic Club GT hi va participar en les categories Sub-12, que van quedar en una meritòria tercera posició, i la dels menors de 10 anys, que van ser campiones.

Un dels enfrontaments més vibrants va arribar en la remuntada contra l’Alforges de Banyoles en aixecar un 3-0 en contra i acabar vencent per 6-4. L’equip guanyador estava format per Irina Soler, Bruna Tañá i Bet i Emma Parés, entrenades per Guillem Tañà i Emma Fischer.

D’altra banda, la federació Espanyola d’hípica ha volgut una vegada més confiar en les bones instal·lacions de l’Hípic Club GT per fer un clínic de preselecció de les categories ELIT, Sub 21 i Sub 16, tot sota la supervisió dels seleccionadors Maria Clavell i Santi Arango per triar els jugadors que participaran en l’Europeu de Horseball, que es disputarà a la localitat italiana de Verona.

Guillem Tañà en categoria ELIT, Aleix Alemany en sub 21 i Roc Buïgas en sub 16 han sigut els escollits de l’Hípic Club GT per participar-hi.

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 738 persones.